19-04-19 Στην 3η θέση στο παγκόσμιο σχολικό καλαθοσφαίρισης για τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Βούλας - Στον τελικό τα αγόρια των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη

19 04 19basket

19-04-19 Στην 3η θέση στο παγκόσμιο σχολικό καλαθοσφαίρισης για τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Βούλας - Στον τελικό τα αγόρια των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη

Στο τελικό του 25ου Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης, προκρίθηκε η ομάδα των αγοριών των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, νικώντας στον ημιτελικό την Τουρκία με σκορ 53-49. Ο τελικός των μαθητών πραγματοποιείται σήμερα στις 18:00 μ.μ. και αντίπαλος της Ελληνικής ομάδας είναι το Ισραήλ.

Η ομάδα των κοριτσιών του 1ου ΓΕ.Λ. Βούλας κατέλαβε πριν από λίγο την 3η θέση  στον μικρό τελικό νικώντας την ομάδα της Ταϊ Πεϊ με σκορ 44-63.

Στους αγώνες κατάταξης η ομάδα αγοριών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη αγωνίζεται για την 5η-6η θέση ενώ  η ομάδα των κοριτσιών του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης κατέκτησε τη 17η θέση.

Στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης στο Ηράκλειο Κρήτης το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα, συμμετείχαν εικοσιτέσσερις χώρες.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top