16 05 17gavr

06-08-18 Τριήμερη επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου στη Θεσσαλία και στη Λαμία

Τριήμερη επίσκεψη, από την Τετάρτη 8 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 10 Αυγούστου, θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλία και στη Λαμία ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, συνοδευόμενος από το σύμβουλό του καθηγητή Παντελή Κυπριανό.  

Ο κ. Γαβρόγλου θα συναντηθεί με τις διοικήσεις και τους καθηγητές του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ Θεσσαλίας και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ αντικείμενο των συζητήσεων θα είναι η διαμόρφωση του νέου χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Υπουργού θα είναι την Τετάρτη 8 Αυγούστου τα Τρίκαλα, όπου θα συναντηθεί στις 12:00 με τις διοικήσεις και το προσωπικό του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ.

Στις 14:00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Κατόπιν ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου στις 17:00 θα συναντηθεί με Καθηγητές και το προσωπικό του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των Τμημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας που εδρεύουν εκεί.

Στις 19:30  θα συναντηθεί στο ίδιο μέρος με τις δημοτικές αρχές και φορείς.

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου, ο Υπουργός θα μεταβεί στη Λάρισα όπου στις 10:00 θα επισκεφτεί το ΤΕΙ Θεσσαλίας και θα έχει ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση με τις πρυτανικές αρχές και όλα τα μέλη του Ιδρύματος.

Στις 12:30 ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα και θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, ενώ στις 13:30 θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης με τον Δήμαρχο της Λάρισας κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Στις 14:30 ο Υπουργός θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Στη συνέχεια ο κ. Γαβρόγλου θα επισκεφθεί τον Βόλο και στις 17:30 θα συναντηθεί στο Πανεπιστήμιο με τις πρυτανικές αρχές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Στις 20:00 θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο «Μουσείο Τσαλαπάτα».

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου, θα μεταβεί στη Λαμία όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και με το Δήμαρχο Λαμίας κ. Νίκο Σταυρογιάννη και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστα Μπακογιάννη.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Για το διάστημα από τις 30-05-2025 έως και τις 25-06-2025, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται Πανελλαδικές Εξετάσεις θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

Η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο ΥΠΑΙΘΑ απαγορεύεται για όλη τη διάρκεια της ημέρας, με εξαίρεση τα ραντεβού δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών για επείγουσες υποθέσεις, που θα πραγματοποιούνται μετά τις 11.00π.μ. και πριν τις 18.00μ.μ..

Η είσοδος των ταχυμεταφορέων θα επιτρέπεται μόνο προς το Κεντρικό Πρωτόκολλο του ΥΠΑΙΘΑ μετά τις 11:00 π.μ.

Ειδικά για τις 21-6-2025 θα ισχύσει η απόλυτη απαγόρευση εισόδου κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών για όλο το 24ωρο.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top