27 07 16 eidikianaplirotes

27-06-16 Philologists biggest group among 10,000 substitute teacher applicants

Over 10,000 substitute teachers – specifically 10,969  - submitted applications by email to bed included in the registry of substitute teachers in Special Education. Also, 4,344 teachers submitted applications for hourly pay teaching slots.

The largest sub-group was literature teachers, with 2,669 applications, followed by special education teacher.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Για το διάστημα από τις 29-05-2026 έως και τις 25-06-2026, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται Πανελλαδικές Εξετάσεις θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

Η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο ΥΠΑΙΘΑ απαγορεύεται για όλη τη διάρκεια της ημέρας, με εξαίρεση τα ραντεβού δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών για επείγουσες υποθέσεις, που θα πραγματοποιούνται μετά τις 11.00π.μ. και πριν τις 18.00μ.μ. αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού και γραπτής ενημέρωσης.

Η είσοδος των ταχυμεταφορέων θα επιτρέπεται μόνο προς το Κεντρικό Πρωτόκολλο του ΥΠΑΙΘΑ εντός του χρονικού διαστήματος 11:00μ.μ.-15.00μ.μ

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεφωνικό Κέντρο :  Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

Ενημέρωση Πολιτών : Στον αριθμό 210 344 3915 (Γραφείο Ηλεκτρονικής Ενημέρωσης του Πολίτη)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ : συμπληρώνοντας την φόρμα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

Back to top