01-04-20 «Ανακοίνωση δύο (2) προκηρύξεων θέσεων Αναπληρωτών/τριών Καθηγητών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου»

01-04-20 «Ανακοίνωση δύο (2) προκηρύξεων θέσεων Αναπληρωτών/τριών Καθηγητών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου»

1. Προκήρυξη θέσης Αναπληρωτή/τριας Καθηγητή/τριας του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και1. Προκήρυξη θέσης Αναπληρωτή/τριας Καθηγητή/τριας του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας καιΟικολογίας της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών τουΧαροκοπείου Πανεπιστημίου, με γνωστικό αντικείμενο «Εκπαιδευτική Αξιολόγηση και Σχολικά Προγράμματα»

2. Προκήρυξη θέσης Αναπληρωτή/τριας Καθηγητή/τριας του Τμήματος Πληροφορικής και2. Προκήρυξη θέσης Αναπληρωτή/τριας Καθηγητή/τριας του Τμήματος Πληροφορικής καιΤηλεματικής της Σχολής Ψηφιακής Τεχνολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με γνωστικόαντικείμενο «Ασύρματα Γνωσιακά Δίκτυα και Τηλεματικές Εφαρμογές»,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top