22-10-15 Συγχαρητήρια επιστολή της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου

 

dt img 6Η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στη σχολή της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διάκριση φοιτητών του τμήματος, στους τελικούς διαγωνισμού εικονικής δίκης που πραγματοποιήθηκαν στην Ιερουσαλήμ, 13 - 15 Οκτωβρίου.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών που διακρίθηκαν στην 2η θέση του Διεθνούς Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης για το Δίκαιο του Διαστήματος «Manfred Lachs 2015».

«Η διάκρισή σας, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, μας κάνει περήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον και ευελπιστούμε ότι θα εξακολουθήσετε να τιμάτε τη χώρα μας με παρόμοιες διακρίσεις»

 Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-14.00.
Η είσοδος του κοινού ειδικά στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 10.00-14.00.
Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό.
Για την επίτευξη της αποφυγής συνωστισμού, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού με τις αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες.
Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr και της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://mydocs.minedu.gov.gr

Η παρούσα τίθεται σε ισχύ από την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top