22-10-15 Συγχαρητήρια επιστολή της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου

 

dt img 6Η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στη σχολή της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διάκριση φοιτητών του τμήματος, στους τελικούς διαγωνισμού εικονικής δίκης που πραγματοποιήθηκαν στην Ιερουσαλήμ, 13 - 15 Οκτωβρίου.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών που διακρίθηκαν στην 2η θέση του Διεθνούς Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης για το Δίκαιο του Διαστήματος «Manfred Lachs 2015».

«Η διάκρισή σας, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, μας κάνει περήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον και ευελπιστούμε ότι θα εξακολουθήσετε να τιμάτε τη χώρα μας με παρόμοιες διακρίσεις»

 Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top