23-05-19 Εγκαίνια του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου από τον Υπουργό Κ. Γαβρόγλου

thumbnail ΝΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ 1

23-05-19 Εγκαίνια του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου από τον Υπουργό Κ. Γαβρόγλου

Τα εγκαίνια του νεοσυσταθέντος Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στον Άγιο Νικόλαο του Νομού Λασιθίου στην Κρήτη εγκαινίασε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Στον χαιρετισμό του ο Υπουργός ανέφερε: «να κλείσουμε όλοι τα αυτιά μας στους κακοπροαίρετους που λένε ότι το Μεσογειακό Πανεπιστήμιο είναι μια μετονομασία του ΤΕΙ Κρήτης. Δεν είναι. Είναι η ίδρυση ενός Πανεπιστημίου. Και όσοι τα λένε αυτά, δεν ξέρουν τι σημαίνει Πανεπιστήμιο. Εμείς προχωρήσαμε στην ίδρυση, αφού κάναμε μια αυστηρή αξιολόγηση του διδακτικού προσωπικού, των προγραμμάτων σπουδών και βεβαίως είχαμε την μεγάλη τύχη να έχουμε μια πρυτανεία που είχε ένα σαφέστατο όραμα», είπε επισημαίνοντας την τεράστια εμπιστοσύνη απέναντι στο διδακτικό προσωπικό του Ιδρύματος.

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, που έγινε με την παρουσία σύσσωμης της ακαδημαϊκής κοινότητας -φοιτητών, διδασκόντων και διοικητικού προσωπικού-, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου, ο Υπουργός Παιδείας συνομίλησε σε πολύ θετικό κλίμα και για αρκετή ώρα με εκπροσώπους των φοιτητών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Προηγήθηκε ξενάγηση του Υπουργού στις εγκαταστάσεις του Τμήματος και συνάντηση με τοπικούς φορείς.  

Στον νέο ακαδημαϊκό χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο πλαίσιο της δημιουργίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, ο Νομός Λασιθίου ενισχύεται με τα Τμήματα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας με έδρα στον Άγιο Νικόλαο, Επιστημών

Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με έδρα τον Άγιο Νικόλαο, Φυσικοθεραπείας με έδρα στην Ιεράπετρα και Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας με έδρα στη Σητεία.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2021, δηλαδή από τις 14-6-2021 έως και τις 28-6-2021 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), προβλέπεται η απαγόρευση της εισόδου του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας. Για επείγουσες υποθέσεις θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού μετά τις 11:00π.μ. και όχι αργότερα από τις 18:00 μ.μ.. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top