28-06-17 Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ με υπογραφή Αναπληρωτή Προέδρου ο διορισμός Βαρσαμίδη στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

28 tei

28-06-17 Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ με υπογραφή Αναπληρωτή Προέδρου ο διορισμός Βαρσαμίδη στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Μετά την αυτογελοιοποίηση ο κατήφορος δεν έχει σταματημό. Ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητας η διοίκηση του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης δημοσίευσε σε ΦΕΚ ( 586/22-06-2017) τον διορισμό του Προέδρου του ΤΕΙ Κωνσταντίνου Βαρσαμίδη στην θέση του Γραμματέα του Ιδρύματος.

Αν και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Παναγιώτης Τζιώνας τις προηγούμενες μέρες ενημέρωσε τα μέλη του Ιδρύματος με mail ότι δεν συμμετείχε σε κανένα στάδιο της διαδικασίας, από την προκήρυξη μέχρι τον συγκεκριμένο διορισμό, εν τούτοις τα στοιχεία που στάλθηκαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για την δημοσίευση του ΦΕΚ φέρουν την υπογραφή του.

Επιπλέον προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι εστάλησαν σήμερα στο Γραφείο του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μέσω φαξ από άγνωστο αποστολέα δύο έγγραφα με την υπογραφή του Αναπληρωτή Προέδρου κ. Τζιώνα που είναι η πράξη διορισμού και ο διορισμός του Κωνσταντίνου Βαρσαμίδη στη θέση του Γραμματέα στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Όπως είναι αυτονόητο τόσο το ΦΕΚ όσο και τα δύο έγγραφα που εστάλησαν στο γραφείο του Υπουργού θα παραδοθούν στην Δικαιοσύνη η οποία έχει πλέον τον λόγο.

 

Η Πράξη διορισμού Γραμματέα ΑΤΕΙ/Θ σε μορφή pdf

 

Το ΦΕΚ σε μορφή pdf

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top