01-02-21 ΑΣΚΤ Θέση μέλους ΔΕΠ 

Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών με το ΦΕΚ 1992/7.12.2020 τεύχος Γ΄ προκηρύσσει την πλήρωση της  κάτωθι θέσης μέλους Δ.Ε.Π.:

Καθηγητή, στη βαθμίδα Επίκουρου Καθηγητή με θητεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών,  με γνωστικό αντικείμενο «Γλυπτική με έμφαση στην ψηφιακή γλυπτική, στις τρισδιάστατες απεικονίσεις και εκτυπώσεις στην αλγοριθμική τέχνη με ικανότητες διδασκαλίας γλωσσών προγραμματισμού και προγραμματικών εργαλείων»»

Αρ. Πρωτ. Προκήρυξης: 3532/15.10.2020

ΑΔΑ: Ψ4Ν246Ψ8ΝΖ-ΓΙΧ

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ:  ΑΡΡ 19846

Εναρξη προθεσμίας  υποβολής δικαιολογητικών  Δευτέρα  1.2.2021 και λήξη προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών   Πέμπτη  1.4.2021.

O Πρύτανης                                     

Τρανός Νικόλαος

Περίληψη προκήρυξης σε μορφή doc 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Για την επίτευξη της αποφυγής συνωστισμού, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού με τις αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας και της αναλογίας ενός ατόμου ανά 16 τ.μ. και με υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμα και σε εξωτερικό χώρο εφόσον δεν τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top