04-04-11 Μαθητές από όλη την Ελλάδα σε εκδήλωση στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, για τη σχέση των παιδιών με την τηλεόραση

Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση για τους μικρούς μαθητές και τη σχέση τους με την τηλεόραση διοργανώνει το  Υπουργείο Παιδείας, στις 05/04/2011, και ώρα 12:00, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να βοηθήσει τα παιδιά να παρουσιάσουν την τηλεόραση που θα ήθελαν και από παθητικοί δέκτες να γίνουν ενεργητικοί κριτές των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Στην εκδήλωση, στην οποία θα παρευρεθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, συμμετέχουν μαθητές από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι μαθητές και τα σχολεία που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Τηλεόρασης με τίτλο: «Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα», που έχει σχεδιάσει και συντονίζει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top