05-08-11 Συνάντηση της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ʼννας Διαμαντοπούλου, με την υπεύθυνη του εκδοτικού οίκου Καζαντζάκη

Δελτίο Τύπου

Την  Οδύσσεια του Νίκου Καζαντζάκη, η οποία επανεκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες  από τις Εκδόσεις Καζαντζάκη, προσέφερε τιμής ένεκεν στην Υπουργό Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ʼννα Διαμαντοπούλου, κατά  τη σημερινή τους συνάντηση, η υπεύθυνη του εκδοτικού οίκου Νίκη Σταύρου.

 

 

Η Υπουργός σε δήλωσή της επισημαίνει:

«Οι 33.333 στίχοι της Οδύσσειας του Νίκου Καζαντζάκη είναι ένας άσβηστος πνευματικός φάρος. Αυτό το καθαρό φως το έχουμε ανάγκη πολύ περισσότερο στη σημερινή δύσκολη συγκυρία,  καθώς οι Έλληνες βιώνουμε μια εθνική οδύσσεια που απαιτεί σθένος, δύναμη ψυχής και διαρκή αγώνα. Έχουμε, ευτυχώς, τέτοιες μεγάλες πνευματικές παρακαταθήκες για να εμπνέουν τις σκέψεις μας και τις πράξεις μας. Για αυτό και η Παιδεία είναι η βάση πάνω στην οποία πρέπει να χτίσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος».

 

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top