15-02-11 Χαιρετισμός της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ʼννας Διαμαντοπούλου, σε εκδήλωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Βενετίας

Δελτίο Τύπου

Η Υπουργός Παιδείας, ʼννα Διαμαντοπούλου, θα απευθύνει σήμερα, 15/02/2011, χαιρετισμό στην εκδήλωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Βενετίας με θέμα: «Πτυχές της δραστηριότητας του Ελληνικού Ινστιτούτου Βενετίας».

Το Ινστιτούτο Βενετίας, είναι το μοναδικό ελληνικό ερευνητικό κέντρο, που λειτουργεί στο εξωτερικό με σκοπό την προαγωγή βυζαντινών και μεταβυζαντινών σπουδών. Χορηγεί φιλοξενία σε Έλληνες και ξένους ερευνητές, των οποίων οι εργασίες εντάσσονται στα επιστημονικά ενδιαφέροντά του.

Το Ινστιτούτο διαθέτει πλούσια σύγχρονη Βιβλιοθήκη, σημαντικό Αρχείο, καθώς και Μουσείο βυζαντινών και μεταβυζαντινών εικόνων, όπου εκτίθενται πολύτιμα χειρόγραφα και κειμήλια.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top