01-02-11 Συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με επίκεντρο την Εκπαίδευση

Δελτίο Τύπου 

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με το Megaron Plus διοργανώνει, σήμερα 01/02/2011, στις 19:00, συζήτηση με τίτλο «Το σχολείο αλλάζει;» στο πλαίσιο του Νέου Σχολείου.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, Κλήμης Ναυρίδης, και ομιλητές θα είναι οι: Βασίλης Τσελφές, Αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, ο Roger Slee, Κοσμήτορας στο Institute of Education, University of London και ο  Παύλος Χαραμής, πρόεδρος του ΚΕΜΕΤΕ (Κέντρο Μελετών και Τεκμηρίωσης) της ΟΛΜΕ.

Η συζήτηση αφορά στη διαμόρφωση της μελλοντικής κοινωνίας και του πολίτη, στο σχολείο στο σημερινό ανοιχτό κόσμο, στο σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα και στα νέα αναλυτικά προγράμματα.

Θα τεθούν επίσης θέματα, όπως η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, οι αλλαγές που υπαγορεύουν οι ανατροπές στο παγκόσμιο σκηνικό, η διαδραστικότητα του εκπαιδευτικού συστήματος με την κοινωνία και οι εναλλακτικές μορφές εκπαίδευσης και κατάρτισης, πέρα από την συμβατική εγκύκλια εκπαίδευση.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top