14-01-11 Ο Ειδικός Γραμματέας Μιχάλης Κοντογιάννης σε εκδήλωση για τη βράβευση μαθητών

Δελτίο Τύπου

Ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης, του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σε εκδήλωση για τη βράβευση αριστούχων μαθητών

Ο Ειδικός Γραμματέας, Μιχάλης Κοντογιάννης, παρευρέθηκε χθες, 13/01/2011, στην εκδήλωση για τη  βράβευση 432 αριστούχων μαθητών του Νομού Αττικής, στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» της τράπεζας Eurobank.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας. Για την σχολική χρονιά 2009-2010 θα βραβευθούν 1.281 αριστούχοι απόφοιτοι από όλα τα Λύκεια της χώρας, που συγκέντρωσαν τον υψηλότερο βαθμό πρόσβασης στις πανελλήνιες εξετάσεις στο σχολείο τους.

Ο Ειδικός Γραμματέας δήλωσε ότι η συμβολική αυτή βράβευση των αριστούχων αποφοίτων αποτελεί επιβράβευση των επίπονων προσπαθειών τους και δίνει κίνητρα στους νέους, ώστε να ακολουθήσουν τον δρόμο της γνώσης και της εξέλιξης. Συνεχάρη, επίσης, την τράπεζα Eurobank για τη σημαντική αυτή χορηγική πρωτοβουλία, που στηρίζει ενεργά τον τομέα της Παιδείας και εναρμονίζεται με τις δράσεις του Υπουργείου Παιδείας για την προβολή και στήριξη της αριστείας και της καινοτομίας.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top