13-01-11 Διημερίδα Οργανισμού Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (Ο.ΕΠ.ΕΚ)

Δελτίο Τύπου

Διημερίδα Οργανισμού Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (Ο.ΕΠ.ΕΚ)

Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ:

Ανάδειξη καλών πρακτικών,

Διερεύνηση προβλημάτων και ανίχνευση προοπτικής

Διημερίδα για  την εισαγωγική επιμόρφωση πραγματοποιείται την Πέμπτη 13  και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στην Αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη».

Στο πλαίσιο της διημερίδας θα συζητηθούν οι αλλαγές που επιτελούνται σήμερα σε διεθνές επίπεδο στην εισαγωγική επιμόρφωση και  οι αλλαγές που είναι απαραίτητες στη χώρα μας, τόσο στην εισαγωγική επιμόρφωση (μέντορες), όσο και στη βασική εκπαίδευση των εκπαιδευτικών (πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης).

Στόχος της διημερίδας είναι η ανάδειξη καλών πρακτικών αλλά και η διεύρυνση προβλημάτων, που αφορούν στην εισαγωγική επιμόρφωση προς όφελος των εκπαιδευτικών, των μαθητών και της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η διημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Εισαγωγική επιμόρφωση για νεοδιοριζόμενους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς». Την ευθύνη του προγράμματος έχει ο ΟΕΠΕΚ και γίνεται με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το ελληνικό δημόσιο, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top