12-01-11 Ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Μιχάλης Κοντογιάννης, στο 31ο απολογιστικό συνέδριο της ΠΟΣΕΙΝ

ypdvmth_thumb_other250_0Δελτίο Τύπου 12/01/2011

Ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Μιχάλης Κοντογιάννης, στο 31ο απολογιστικό συνέδριο της ΠΟΣΕΙΝ

 Ο Ειδικός Γραμματέας, Μιχάλης Κοντογιάννης,  παρέστη σήμερα 12/01/2011, στο 31ο απολογιστικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (Π.Ο.Σ.Ε.Ι.Ν.).

Ο Ειδικός Γραμματέας, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Η νέα διοίκηση του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (ΕΙΝ), μετά από εντατική και αποτελεσματική προετοιμασία, έχει καταθέσει έγκαιρα ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο, που εξασφαλίζει τη συνέχιση λειτουργίας του Ιδρύματος, μέσα από τη διαμόρφωση ενός νέου ρόλου που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Απομένει η εξειδίκευση του επιχειρησιακού σχεδίου, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει. Ο κοινωνικός χαρακτήρας του ΕΙΝ θα ενισχυθεί και θα γίνει εξορθολογισμός, ώστε ο Οργανισμός να είναι βιώσιμος και στο μέλλον. Είναι βέβαιο ότι η σημερινή κατάσταση του Ιδρύματος είναι πολύ καλύτερη από αυτή που επικρατούσε πριν από ένα χρόνο.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top