11-01-11 Συμμετοχή της Υπουργού σε εκδήλωση- συζήτηση, στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο Τύπου

Συμμετοχή της  Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ʼννας Διαμαντοπούλου, σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Η Υπουργός Παιδείας, ʼννα Διαμαντοπούλου, θα συμμετάσχει σήμερα 11/01/2011, στην εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Η σχέση της Έρευνας και της Εκπαίδευσης με την Κοινωνική και Οικονομική Ανάπτυξη - Προτάσεις για το Μέλλον», που διοργανώνει η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το Εθνικό Κέντρο Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ).

Η Υπουργός θα συμμετάσχει στη Β’ Ενότητα, στις 12:15-14:00, με συνομιλητές τους:

Γιάννη Μπουτάρη, Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Χρήστο Πολυζωγόπουλο, Προεδρο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής(ΟΚΕ), Γιάννη Χατζηδημητρίου, Πρύτανη Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Δημήτρη Λακασά, Πρόεδρο ΣΕΒΕ, Γιώργο Θώμογλου, Πρόεδρο Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Θεσσαλονίκης, Κυριάκο Χατζηδημητρίου, Υποψήφιο διδάκτορα ΑΠΘ με διεθνή διάκριση στο διαγωνισμό πρακτόρων λογισμικού «Trading Agent Competition 2010- Harvard» και Τάσο Τζήκα, Πρόεδρο ΣΕΠΒΕ και Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Επιστημών, Μουσείο Τεχνολογίας –ΝΟΗΣΙΣ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το www.skai.gr

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top