24-12-10 Η Αναπληρώτρια Υπουργός στο 1ο Γυμνάσιο Αυλώνα

Δελτίο Τύπου

Με μουσικές, έθιμα, γεύσεις, εικόνες  από όλη τη Ελλάδα, αλλά και άλλες χώρες του κόσμου  γιόρτασε τα Χριστούγεννα το 1ο Γυμνάσιο Αυλώνα.

Στην εκδήλωση που είχε ως στόχο να  προβληθεί  το μήνυμα ότι η διαφορετικότητα των ανθρώπων είναι η ομορφιά της ζωής, παραβρέθηκε η   Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Φώφη Γεννηματά.

«Η σημερινή εκδήλωση δεν στέλνει  απλά ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Περιγράφει έναν άλλο κόσμο, τον κόσμο της διαφοράς που είναι ο κόσμος της ομορφιάς», ανέφερε η κυρία Γεννηματά.

«Μέσα από τον πολιτισμό αναδεικνύουμε το διαφορετικό και συνθέτουμε μια κοινωνία που πηγαίνει μπροστά με σεβασμό, με Χρώματα και αρώματα στου κόσμου τις πατρίδες», όπως ακριβώς είναι και ο τίτλος του προγράμματος που συμμετέχουν τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Αυλώνα», τόνισε η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας και συμπλήρωσε:

«Θέλουμε το σχολείο  ζωντανό κύτταρο, μια μεγάλη αγκαλιά που χωράει όλα τα παιδιά, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις. Το αποδεικνύετε εσείς στο 1ο Γυμνάσιο Αυλώνα με τη δουλειά σας και με αυτή τη θαυμάσια γιορτή».

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top