23-11-10 Δήλωση της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ʼννας Διαμαντοπούλου, μετά τη συνάντηση με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη

Δελτίο Τύπου     

Η Υπουργός Παιδείας, ʼννα Διαμαντοπούλου, συναντήθηκε σήμερα, 23/11/2010, με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και είχαν συνεργασία για το θέμα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη και τη Διά Βίου Εκπαίδευση.

Μετά τη συνάντηση η Υπουργός δήλωσε :

Ο κ. Μπουτάρης προετοιμάζοντας το πρόγραμμα δράσης  για την πόλη της Θεσσαλονίκης, ζήτησε να ενημερωθεί για τρεις μεγάλους τομείς:

Ο πρώτος είναι η σχολική στέγη και τα σχολεία της Θεσσαλονίκης. Του παρέδωσα ένα πλήρη φάκελο για να συνεργαστούμε στο μέλλον.

Ο δεύτερος σημαντικός τομέας είναι οι διαδικασίες της Διά Βίου Εκπαίδευσης, καθώς σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο, που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, ο  δήμος γίνεται ο κεντρικός φορέας για κάθε μορφή Διά Βίου Εκπαίδευσης που γίνεται στα όριά του. Αυτό αφορά από σεμινάρια και επαγγελματική κατάρτιση, μέχρι πανεπιστημιακά ινστιτούτα.

Ο τρίτος σημαντικός τομέας είναι οι συναντήσεις του κ. Δημάρχου με τις θρησκευτικές κοινότητες της πόλης για τα προβλήματά τους.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.
dsc00514_101123

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top