25-10-10 Επίσκεψη της Ειδικής Γραμματέως του Υπουργείου Παιδείας, Θάλειας Δραγώνα, στα Σαγέικα Αχαΐας

Δελτίο Τύπου 

Την Παρασκευή 22/10/2010 η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας ΔΒΜΘ,  Θάλεια Δραγώνα, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Σαγέικων του Δήμου Μόβρης Αχαΐας. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι εκπαιδευτικές αρχές της περιοχής, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό, καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Η συζήτηση είχε σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη σχολική μονάδα και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές, δεδομένου ότι στο Δ.Σ. Σαγέικων φοιτά μεγάλος αριθμός Ρομά μαθητών.

Στη συνέχεια, η Ειδική Γραμματέας επισκέφθηκε το Ιατροκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Μόβρης, όπου γίνεται αξιόλογη προσπάθεια για την προώθηση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και την κοινωνική προστασία των Ρομά της περιοχής. Επίσης, η Ειδική Γραμματέας επισκέφθηκε τον παρακείμενο οικισμό, όπου και συζήτησε με Ρομά γονείς για το θέμα της σχολικής φοίτησης των παιδιών τους.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top