21-10-10 Ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών

Δελτίο Τύπου

Έληξε χθες, 20/10/2010, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές.

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που λειτούργησε η ηλεκτρονική υπηρεσία διεκπεραίωσης μετεγγραφών φοιτητών (http://meteggrafes.minedu.gov.gr/), που παρουσίασε το Υπουργείο Παιδείας στις 20/09/2010, με στόχο να διευκολυνθούν οι φοιτητές -οι οποίοι άμεσα μπορούν να ολοκληρώνουν τις απαραίτητες διαδικασίες- και  η λειτουργία των Σχολών.

Ο  συνολικός αριθμός των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών έφτασε στις 9725.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στους ενδιαφερόμενους  εντός των επόμενων ημερών, μετά την επεξεργασία των στοιχείων και τον απαραίτητο έλεγχο.

Για τον πίνακα με τον αναλυτικό αριθμό  των αιτήσεων ανά κατηγορία και ανά  νομό επιλογής πατήστε εδώ.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00. Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00. Θα επιτρέπεται η είσοδος τον μήνα Σεπτέμβριο σε υπαλλήλους ταχυμεταφορών, για να παραδώσουν δικαιολογητικά υποψηφίων με αθλητικές διακρίσεις ή με σοβαρές παθήσεις, προκειμένου να κριθούν για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top