19-10-10 Διημερίδα «Τα Αγγλικά στις πρώτες τάξεις του Σχολείου»

Δελτίο Τύπου

Η Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ʼννα Διαμαντοπούλου, θα απευθύνει χαιρετισμό, αύριο στις 11:00, στη διημερίδα «Τα Αγγλικά στις πρώτες τάξεις του Σχολείου», που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο, 20-21 Οκτωβρίου 2010. (αίθουσα Jacquelline de Romilly)

Σκοπός της διημερίδας είναι η ενημέρωση και αρχική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας, ώστε να εφαρμοστεί το «Πρόγραμμα Εκμάθησης της Αγγλικής σε Πρώιμη Παιδική Ηλικία» (ΠΕΑΠ).

Η διημερίδα -υπό την εποπτεία του Ειδικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλη Κοντογιάννη- εντάσσεται στο πλαίσιο της διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας από τις πρώτες τάξεις στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία με ενιαίο αναμορφωμένο πρόγραμμα.

Η διημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης της συγχρηματοδοτούμενης πράξης «Νέες Πολιτικές Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης στο σχολείο: Η εκμάθηση της Αγγλικής σε πρώιμη παιδική ηλικία».

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top