07-10-10 Συνάντηση της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ʼννας Διαμαντοπούλου, με τον Romano Prodi

Δελτίο Τύπου

Η Υπουργός Παιδείας, ʼννα Διαμαντοπούλου, συναντήθηκε σήμερα, 07/10/2010, με τον πρώην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην Πρωθυπουργό της Ιταλίας, Romano Prodi.

Η Υπουργός κατά τη συνάντηση αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, ενημέρωσε τον κ. Prodi σχετικά με το πλαίσιο των προωθούμενων αλλαγών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τα σημαντικά θέματα της Εκπαίδευσης, καθώς ο κ. Prodi διαθέτει πλούσια εμπειρία και σήμερα διδάσκει σε Πανεπιστήμια της Ευρώπης, της Αμερικής και της Κίνας.

Μετά τη συνάντηση η Υπουργός δήλωσε:

Ο κ. Prodi είναι μια προσωπικότητα διεθνούς βεληνεκούς. Σήμερα διδάσκει σε μεγάλα Πανεπιστήμια και στην Αμερική και στην Κίνα.

Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι επισκέπτεται και υποστηρίζει τη χώρα μας.

Χαίρομαι πολύ που ήρθε σήμερα στο Υπουργείο και ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες για την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση της Ευρώπης. Τον ενημέρωσα για όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που είναι σε εξέλιξη στη χώρα μας και ιδιαίτερα στο χώρο της Παιδείας.

 Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top