04-10-10 Συμμετοχή της Ειδικής Γραμματέως του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Θάλειας Δραγώνα, στην Αναθεωρητική Διάσκεψη του ΟΑΣΕ στη Βαρσοβία

Δελτίο Τύπου

Στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2010 η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Θάλεια Δραγώνα, θα συμμετάσχει ως εκπρόσωπος του Υπουργείου στην Αναθεωρητική Διάσκεψη του ΟΑΣΕ που είναι αφιερωμένη στην Ανθρώπινη Διάσταση του Οργανισμού και θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία.

Η Συνάντηση της Βαρσοβίας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα διεθνή φόρα παρουσίασης των επιδόσεων των 56 συμμετεχόντων στον ΟΑΣΕ κρατών σε θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Δημοκρατικών Θεσμών, καθώς και ευρείας συμμετοχής της κοινωνίας των πολιτών.

Η Ειδική Γραμματέας θα παρουσιάσει την πολιτική και τις δράσεις του Υπουργείου σε θέματα που αφορούν, κυρίως, την εκπαίδευση σε ανθρώπινα δικαιώματα, την ενίσχυση της πρόσβασης των παιδιών Ρομά σε ποιοτική εκπαίδευση, καθώς και την αντιμετώπιση φαινομένων ξενοφοβίας και ρατσισμού στις σχολικές κοινότητες.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top