07-09-10 Δηλώσεις της Υπουργού και της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας

 Δελτίο Τύπου

Δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ʼννας Διαμαντοπούλου και της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Φώφης Γεννηματά μετά την ανάληψη των καθηκόντων της

Δηλώσεις Υπουργού:

Καλωσορίζουμε στο Υπουργείο Παιδείας τη Φώφη Γεννηματά. Χαίρομαι πολύ που  μου δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστώ και να παράγουμε έργο μαζί με μια διακεκριμένη πολιτικό και πολύ καλή φίλη. Από σήμερα το Υπουργείο γίνεται πιο ισχυρό για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά του.

Δηλώσεις Αναπληρώτριας Υπουργού:

Είναι για μένα πραγματικά μια μέρα χαράς. Θέλω να πω ότι είναι τιμή μου να συμμετέχω σε αυτή την ισχυρή και αποτελεσματική ομάδα που έχει αναλάβει τα ηνία του Υπουργείου Παιδείας.  Τα ελλείμματα στο χώρο της Παιδείας θα έλεγα  πως είναι εξίσου σημαντικά με το χώρο της οικονομίας, έχουν να κάνουν με το μέλλον μας, με τη νέα γενιά. Η πρόκληση για μια ποιοτική Παιδεία  αποτελεί υψηλή, πολιτική προτεραιότητα της κυβέρνησης   μας, προσωπική προτεραιότητα του Πρωθυπουργού. Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε εδώ αποτελεσματικοί, να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού αλλά και των πολιτών.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top