15-07-10 Η Υπουργός Παιδείας στο άτυπο Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας για την Έρευνα, στις Βρυξέλλες

Η Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ʼννα Διαμαντοπούλου, στο άτυπο Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας, για την Έρευνα, στις Βρυξέλλες

Η Υπουργός Παιδείας, ʼννα Διαμαντοπούλου, θα συμμετάσχει σήμερα και αύριο, 15 & 16/07/2010, στο άτυπο Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας, για θέματα Έρευνας, στις Βρυξέλλες.

Στο επίκεντρο του Συμβουλίου θα βρεθεί ο σχεδιασμός για το 8ο “Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Πλαίσιο”, σχετικά με την Έρευνα.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης των στόχων της Στρατηγικής για το 2020 οι περιφερειακές, εθνικές και ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές και να αποβλέπουν σε έρευνα υψηλής ποιότητας και αντίστοιχη παραγωγή καινοτομίας.

Η Υπουργός Παιδείας θα υπογραμμίσει την ανάγκη συμφωνίας και καλύτερης συνεργασίας μεταξύ των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, αναφορικά με τις διαδικασίες υλοποίησης των ερευνητικών προγραμμάτων. Θα αναφερθεί, ακόμη, στην ανάγκη για απλοποίηση των σημερινών  διαδικασιών, κανόνων και συστημάτων,  στη βάση κοινά αποδεκτών βασικών αρχών.

 

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top