23-05-19 Στα εγκαίνια του Κέντρου Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης «Άγιος Πορφύριος» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο Υπουργός Κώστας Γαβρόγλου

23 gavegain

23-05-19 Στα εγκαίνια του Κέντρου Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης «Άγιος Πορφύριος» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο Υπουργός Κώστας Γαβρόγλου

Στα εγκαίνια του Κέντρου Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης «Άγιος Πορφύριος» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Δήλεσι της Βοιωτίας παραβρέθηκε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την Κυβέρνηση.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, παρουσία του του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του Προέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Γαβρόγλου αναφέρθηκε στην κοινωνική προσφορά και στο έργο της Εκκλησίας τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης, ενώ έκανε λόγο για τη σημαντική προσφορά που θα έχει το Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης «Άγιος Πορφύριος» στην στήριξη της τρίτης ηλικίας. Ο Υπουργός επεσήμανε ότι η συνεισφορά της Εκκλησίας με πράξεις αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, όταν αυτές συνοδεύονται και από τον λόγο της αγάπης, αποτελούν την πεμπτουσία της ορθόδοξης πίστης.

Ο κ. Γαβρόγλου χαιρέτισε την πνευματική ενότητα Οικουμενικού Πατριαρχείου και Εκκλησίας της Ελλάδος, γεγονός που –όπως είπε– επισφραγίστηκε μετά τη χθεσινή συνάντηση των δύο προκαθημένων.

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι από τις 6/6/2019 έως και τις 2/7/2019, ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου θα πραγματοποιείται από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 14:00 μμ.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top