14-06-18 Γιορτές για τη λήξη του σχολικού έτους στο Νηπιαγωγείο του ΚΦΠ Μαλακάσας και στη ΔΥΕΠ Αυλώνα, με την παρουσία του Γ.Γ του Υπουργείου Γ. Αγγελόπουλου

rsz giorti

14-06-18 Γιορτές για τη λήξη του σχολικού έτους στο Νηπιαγωγείο του ΚΦΠ Μαλακάσας και στη ΔΥΕΠ Αυλώνα, με την παρουσία του Γ.Γ του Υπουργείου Γ. Αγγελόπουλου

Μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για ένα αύριο χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες έστειλαν την Τετάρτη 13/6/2018 στις γιορτές για τη λήξη του σχολικού έτους οι μαθητές του παραρτήματος του Νηπιαγωγείου στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων (ΚΦΠ) Μαλακάσας και της Δομής Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ) Αυλώνα.

Οι μαθητές με τον αυθορμητισμό, τη φαντασία και τη ζωντάνια τους ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στις δύο γιορτές που έγιναν με την παρουσία των γονέων και των εκπαιδευτικών. Παρών ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το πρωί στο ΚΦΠ Μαλακάσας έγινε η γιορτή του Νηπιαγωγείου με τη στήριξη της Ομάδας Διαχείρισης, Συντονισμού και Παρακολούθησης της Εκπαίδευσης Προσφύγων του Υπουργείου και με τη συνδρομή διευθυντών και εκπαιδευτικών όμορων σχολικών μονάδων αλλά και του Δήμου Ωρωπού.

Ο Γ.Γ. του Υπουργείου συνομίλησε με τα παιδιά και τους γονείς και ευχαρίστησε θερμά τις δύο νηπιαγωγούς και τους συναδέλφους τους από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόσφεραν στα νήπια του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων κάθε υποστήριξη.  

Κατόπιν, έγινε η γιορτή στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αυλώνα όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΔΥΕΠ καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους γονείς που είχαν ασφυκτικά γεμίσει την αυλή του σχολείου. Συγκινητική ήταν η έκφραση ευχαριστιών των γονέων προς τη Διευθύντρια του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς της ΔΥΕΠ για το έργο τους και τις προσπάθειές τους.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top