21-05-18 Ανακοίνωση Του ΓΓΝΓΔΒΜ Παυσανία Παπαγεωργίου για την επίθεση στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης  Γιάννη Μπουτάρη

paysanias papagewrgiou1

21-05-18 Ανακοίνωση Του ΓΓΝΓΔΒΜ Παυσανία Παπαγεωργίου για την επίθεση στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης  Γιάννη Μπουτάρη

«Mε θλίψη και αγανάκτηση παρακολουθήσαμε το βίαιο γεγονός της 19ης Μαΐου. Ένα γεγονός που δεν επιδέχεται την ελάχιστη δικαιολόγηση και καμία ανοχή από μέρους της Πολιτείας .

Βρισκόμαστε στο πλευρό σας και στο πλευρό κάθε έμπρακτα δημοκρατικού πολίτη, οι αρχές και αξίες του οποίου προσβάλλονται κατάφορα, όταν μια χούφτα ατόμων επαναλαμβάνουν συμπεριφορές που τόσο για τη χώρα μας, όσο και για την Ευρώπη πρέπει να ανήκουν αποκλειστικά και μόνο σε ένα δυσάρεστο ιστορικό παρελθόν.

Θα συνεχίσουμε έμπρακτα τον αγώνα, ώστε η ρητορική του μίσους και όσοι την καλλιεργούν να μην μπορούν να κρυφτούν πίσω από κανένα προσωπείο ή επίφαση.

Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα, ώστε οι επόμενες γενιές να μην αναγκαστούν ποτέ να ζήσουν βυθισμένες στον εφιάλτη του μίσους, τη βίας και του φανατισμού.»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top