ΑΔΑ: Ψ3ΙΚ46ΜΤΛΗ-92Ψ

Διεκπεραίωση: Μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ,
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΎΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ Β΄ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37
 Τ.Κ. – Πόλη : 151 80 Μαρούσι
 Ιστοσελίδα : www.minedu.gov.gr

Πληροφορίες : Ε. Μπιγέρη **2** 210 3442280 E-mail : <u>ebigeri@minedu.gov.gr</u>

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Βαθμός Ασφαλείας: Βαθμός Προτερ.

Μαρούσι, 24 -04-2020 Αρ. Πρωτ.: 48482/Ε2

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΟΣ: Διευθύνσεις Β/θμιας Εκπ/σης

KOIN: Περιφερειακές Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης

ΘΕΜΑ: Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Καλλιτεχνικά Σχολεία το έτος 2020.

Έχοντας υπόψη:

- **1.** Τις διατάξεις του άρθρου 16Β΄ του Ν. 1566/85 (ΦΕΚ 167τΑ΄), όπως τροποποιήθηκε από τις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 1824/88 (ΦΕΚ 296τΑ΄)
- **2.** Τις διατάξεις του άρθρου 16 περ. Ι΄ του Ν. 1824/88 (ΦΕΚ 296τΑ΄), όπως αντικαταστάθηκε από τις διατάξεις της §9 του άρθρου 9 του Ν. 3391/2005 (ΦΕΚ 240τΑ΄),
- **3.** Τις διατάξεις της §16 του άρθρου 8 του Ν. 3194/2003 (ΦΕΚ 267τΑ΄)
- 4. Τις διατάξεις του άρθρου 30 Ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71τΑ΄), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει
- 5. Τις διατάξεις του άρθρου 29 του Ν. 4521/2018 (ΦΕΚ 38τΑ΄), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει
- **6.** Τις διατάξεις της §1 του άρθρου 94 του Ν. 4547/2018 (ΦΕΚ 102τΑ΄), όπως αντικατέστησαν τις διατάξεις της §4 του άρθρου 16 του Ν. 4415/2016 (ΦΕΚ 159τΑ΄)
- 7. Τις διατάξεις του άρθρου 53 του Ν. 4653/2020 (ΦΕΚ 12τΑ') που προστέθηκαν ύστερα από την §4 της 3345/2.9.1988 Υ.Α. (ΦΕΚ 649τΒ'), που κυρώθηκε με την περίπτωση Ι΄ της §1 του άρθρου 16 του Ν. 1824/1988 (ΦΕΚ 296τΑ'), όπως η παράγραφος αυτή αντικαταστάθηκε με την §1 του άρθρου 205 του Ν. 4610/2019 (ΦΕΚ 70τΑ')
- 8. Τις διατάξεις του Π.Δ. 50/96 (ΦΕΚ 45τΑ΄), όπως τροποποιήθηκε από το Π.Δ. 100/97 (ΦΕΚ 94τΑ΄)
- Τα Π.Δ. 81 (ΦΕΚ 119τΑ΄), Π.Δ. 83 (ΦΕΚ 121τΑ΄) και Π.Δ. 84 (ΦΕΚ 123τΑ΄)
- **10.**Την υπ' αριθμ. πρωτ. 107922/Γ2/03.10.2003 Υ.Α. (ΦΕΚ 1497τΒ΄)
- **11.**Την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 160075/E2/14.10.2019 εγκύκλιο οργανικών κενών/πλεονασμάτων
- 12.Την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 176269/Ε2/12.11.2019 (ΑΔΑ: ΩΛΛΤ46ΜΤΛΗ-9ΗΚ) εγκύκλιο μεταθέσεων
- **13.**Την υπ' αριθμ. πρωτ. 4/16.04.2020 Βεβαίωση της Επιστημονικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής Παιδείας
- **14.**Τις υπ' αριθμ. 06/2020 και 07/2020 Πράξεις του Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.
- **15.** Τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων

ΑΔΑ: Ψ3ΙΚ46ΜΤΛΗ-92Ψ

Αποφασίζουμε

Μεταθέτουμε τους παρακάτω εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ύστερα από αίτησή τους και χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο, και τους τοποθετούμε σε **Καλλιτεχνικά Σχολεία**, ως ακολούθως:

AM	ΕΠΩΝΥΜΟ	ONOMA	KΛ.	ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤ. ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ
220523	ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ	ΔΕΣΠΟΙΝΑ	ПЕ02	A' AN. ATTIKHΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (2η)
202067	ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΥ	ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ	ПЕ02	ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (1η)
225723	ΜΗΤΣΙΑΔΗ	ΔΕΣΠΟΙΝΑ	ПЕ03	Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
229243	ΑΛΜΠΑΝΗ	ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ	ПЕ08	Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ειδ.: Ζωγραφική)
207798	ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ	ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ	ПЕ08	ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ειδ.: Γλυπτική)
701867	ΒΕΝΕΤΙΑΔΟΥ	MATINA	ПЕ79.01	Α΄ ΑΘΗΝΑΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
193650	ΜΠΟΥΛΟΥΞΗ	ΑΡΙΣΤΕΑ	ПЕ04.01	Β΄ ΑΘΗΝΑΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΌ ΣΧΟΛΕΙΌ ΓΕΡΑΚΑ
184591	ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟΥ	ΕΛΕΝΗ	ПЕ08	A' AN. ATTIKHΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ (Ειδ.: Ζωγραφική)
222837	ВЛАХАКН	EYTYXIA	ПЕ03	PEOYMNOY	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
227479	ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ	ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ	ПЕ04.04	Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
162958	ΑΣΣΑΝΗ	ΙΩΑΝΝΑ	ПЕ08	Α΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
181401	ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΟΥ	ΜΥΡΤΩ	ПЕ08	ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ειδ.: Γλυπτική)
203610	ПОРТІКА	ANNA	ПЕ08	ΚΙΛΚΙΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
701230	ΑΤΣΟΝΙΟΥ	МАРГАРІТА	ПЕ01	Β΄ ΕΥΒΟΙΑΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
703039	ΓΕΩΡΓΑΡΙΟΥ	MAPIA	ПЕ02	Γ΄ ΚΥΚΛΑΔΩΝ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (2η)
703611	ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΓΥΦΤΟΔΗΜΟΥ	ΜΥΡΤΩ	ПЕ02	ΗΛΕΙΑΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (1η)
198274	ΣΤΕΦΑΝΗΣ	ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ	ПЕ04.04	Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
701494	ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ	ΕΛΕΝΗ	ПЕ05	ΛΑΣΙΘΙΟΥ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
176947	ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ	КҮРІАКН	ПЕ08	Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (Ειδ.: Ζωγραφική)
205201	ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ	ΗΛΙΑΝΑ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ	ПЕ86	Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
704732	ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ	ANNA	ПЕ03	ΠΕΛΛΑΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
211834	ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ	ΕΛΕΝΗ	ПЕ02	ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
220311	ΔΑΦΝΗ	РОҮМПІNН	ПЕ02	Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (3η)
704824	ΜΑΝΩΛΗ	ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ	ПЕ02	ZAKYNOOY	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (1η)
205888	ΤΣΙΑΟΥΣΗ	ΔΗΜΗΤΡΑ	ПЕ02	Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (2η)
704505	ΛΑΦΑΤΖΗΣ	ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ	ПЕ04.01	Δ΄ ΔΩΔ/ΣΟΥ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
228343	МПАРОУНН	ΦΩΤΟΥΛΑ	ПЕ91.01	Α΄ ΑΘΗΝΑΣ	ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΔΑ: Ψ3ΙΚ46ΜΤΛΗ-92Ψ

Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης στις περιοχές αρμοδιότητας των οποίων ανήκουν οργανικά οι παραπάνω εκπαιδευτικοί, παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την απόφαση στους ενδιαφερόμενους και τις λοιπές υπηρεσίες.

Οι εκπαιδευτικοί που μετατίθενται με την απόφαση αυτή οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στη νέα τους θέση με τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους, με την επιφύλαξη των διατάξεων της §5 του άρθρου 7 του Π.Δ. 50/1996 (ΦΕΚ 45Α), όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 6 του Π.Δ. 100/1997 (ΦΕΚ 94Α).

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Εσωτ. διανομή:

- 1. Γραφείο Υπουργού
- 2. Γραφείο Υφυπουργού Α/θμιας, Β/θμιας Εκπ/σης και Ειδικής Αγωγής
- 3. Γραφείο Γεν. Γραμματέως Α/θμιας, Β/θμιας Εκπ/σης και Ειδικής Αγωγής
- 4. Γεν. Δ/νση Εκπ/κού Προσωπικού Π.Ε. & Δ.Ε.
- 5. $\Delta/\nu\sigma\eta$ Διοίκησης Εκπ/κού Πρ/κού Π.Ε. & Δ.Ε. Τμήμα Β΄
- 6. Δ/νση Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων Τμήμα Β΄ datacenterhelp@minedu.gov.gr
- 7. Δ/νση Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Καινοτομίας Τμήμα Α΄ myschool@minedu.gov.gr
- 8. ΚΥΣΔΕ
- 9. Επιστημονική Επιτροπή Καλλιτεχνικής Παιδείας