ΑΔΑ: 6ΙΔ646ΜΤΛΗ-ΚΙΕ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΚΛ/ΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Ταχ. Δ/νση: Αν. Παπανδρέου 37 **Τ.Κ. – Πόλη:** 151 80 Μαρούσι **Πληροφορίες:** Α. Λεκού **E-mail:** sissylek@minedu.gov.gr

Τηλέφωνο: 210 3442412, 3442172

ΑΔΑ:

Βαθμός Προτερ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Μαρούσι, 1- 07 - 2021 Αριθμ. Πρωτ.: 78511/Θ2

ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

ΚΟΙΝ: 1. Δ/ντές Γενικών Εκκλ/κών Λυκείων - Εκκλ/κών Γυμνασίων που αναφέρονται στην απόφαση
2. Οικείες Δ/νσεις Β/θμιας Εκπ/σης
3. Ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς (δια των Δ/ντών των σχολείων)

ΘΕΜΑ: «Λήξη σύμβασης προσωρινών αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης διδ. έτους 2020-2021»

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Έχοντας υπόψη:

- Τις διατάξεις του άρθρου 23 του Ν. 3432/2006 (Φ.Ε.Κ. 14/Α) όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 39 του Ν.3848/2010 (Φ.Ε.Κ. 71/Α), σε συνδυασμό με την παρ. 3 του άρθρου Το Π.Δ. 70/2015 (Φ.Ε.Κ. 114/Α) «Ανασύσταση των Υπουργείων…»,17 του Ν.1566/1985 (Φ.Ε.Κ. 167/Α) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει,
- 2. Το Π.Δ. 18/2018 (Α΄ 31) «Οργανισμός Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων»,
- 3. Το Π.Δ. 81/2019 (Α΄ 119) «Σύσταση, συγχώνευση, μετονομασία και κατάργηση Υπουργείων και καθορισμός των αρμοδιοτήτων τους Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων»,
- 4. Το Π.Δ. 83/2019 (Α΄ 121) «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών»,
- 5. Τις αριθ. 122298/Θ2/16-9-2020 (ΑΔΑ: ΩΨΑ646ΜΤΛΗ-ΧΣΡ), 131606/Θ2/01-10-2020 (ΑΔΑ: 68Τ946ΜΤΛΗ-8Μ7), 131621/Θ2/01-10-2020 (ΑΔΑ: Ψ65Κ46ΜΤΛΗ-Υ3Ε), 148272/Θ2/30-10-2020 (ΑΔΑ: ΩΣΒ046ΜΤΛΗ-ΥΡΜ) και 3998/Θ2/14-1-2021 (ΑΔΑ: 6ΘΙ746ΜΤΛΗ-Ν95), αποφάσεις μας για πρόσληψη, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και μειωμένου ωραρίου, εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ01-Θεολόγων, ΠΕ02-Φιλολόγων, ΠΕ03-Μαθηματικών, ΠΕ04.01-Φυσικών, ΠΕ04.02-Χημικών, ΠΕ04.04-Βιολόγων, ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ΠΕ79.01-Μουσικής Επιστήμης, ΤΕ16.01-Μουσικής μη Ανωτάτων Ιδρυμάτων, ΠΕ80-Οικονομολόγων και ΠΕ86-Πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκκλησιαστική Εκπαίδευση, για το διδακτικό έτος 2020-2021,

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ

την αυτοδίκαιη απόλυση με τη λήξη του διδακτικού έτους 2020-2021 (30-6-2021) των προσωρινών αναπληρωτών, που υπηρέτησαν σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους 2020-2021, ως ακολούθως:

A/A	ΕΠΩΝΥΜΟ	ONOMA	ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ	ΚΛΑΔΟΣ	ΣΧΟΛΕΙΟ
1	ΜΠΑΝΑΤΑΣ	ΘΩΜΑΣ- ΣΩΤΗΡΙΟΣ	ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ	ПЕ01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ
2	ΚΑΡΑΜΑΛΙΓΚΑ	ΖΩΗ	ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ	ПЕ01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΛΑΜΙΑΣ
3	MAPINOY	ΓΛΥΚΕΡΙΑ	ΝΙΚΟΛΑΟΣ	ПЕ01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΛΑΜΙΑΣ
4	ΠΟΥΛΙΔΗ	EIPHNH	ΕΥΘΥΜΙΟΣ	ПЕ01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΞΑΝΘΗΣ
5	MATIAKH	ΧΡΙΣΤΙΝΑ	ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ	ПЕ01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
6	ΣΤΑΘΗ	MAPIA	ΓΕΩΡΓΙΟΣ	ПЕ01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ
7	ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ	ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ	ΧΡΗΣΤΟΣ	ПЕ02	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΑΘΩΝΙΑΔΑΣ
8	ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ	ΙΩΑΝΝΗΣ	ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ	ПЕ02	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΑΘΩΝΙΑΔΑΣ
9	АРАМПАТZН	MAPIA	ΓΕΩΡΓΙΟΣ	ПЕ02	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΠΑΤΜΟΥ
10	ΣΑΒΒΑ	OYPANIA	ΓΕΩΡΓΙΟΣ	ПЕ02	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΠΑΤΜΟΥ
11	ΓΑΪΤΑΝΙΔΗ	EYANOIA	ΣΑΒΒΑΣ	ПЕ02	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΠΑΤΜΟΥ
12	ΣΤΑΥΛΑ	MAPIA	ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ	ПЕ02	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΠΑΤΜΟΥ
13	ΠΕΤΡΙΔΟΥ	ΛΥΔΙΑ	ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ	ПЕ02	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΞΑΝΘΗΣ
14	ΚΟΛΙΟΣ	ΑΓΓΕΛΟΣ	ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ	ПЕ03	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΑΘΩΝΙΑΔΑΣ
15	ΚΩΣΤΑΚΗ-ΚΩΣΤΑ	MAPIA	ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ	ПЕ03	ΓΕ.Ε.Λ. ΡΙΖΑΡΕΙΟΥ
16	ΡΕΣΤΑ	ΠΑΓΩΝΑ	ΝΙΚΟΛΑΟΣ	ПЕ03	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΞΑΝΘΗΣ
17	ГІАППАРАКН	OYPANIA	ΣΠΥΡΟΣ	ПЕ03	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΠΑΤΜΟΥ
18	ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ	ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ	ΑΚΡΙΤΑΣ	ПЕ03	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ
19	ΝΤΡΙΒΑΛΑ	ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ	ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ	ПЕ04.01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΛΑΜΙΑΣ
20	ΓΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ	ΓΕΩΡΓΙΟΣ	ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ	ПЕ04.01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΠΑΤΜΟΥ
21	ΜΥΛΩΝΑΣ	ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ	ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ	ПЕ04.01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
22	ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ	ΠΟΛΥΞΕΝΗ	ΧΡΗΣΤΟΣ	ПЕ04.02	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
23	ΚΟΚΚΑΛΑΣ	ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ	ΕΛΛΗΝ	ПЕ04.02	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΞΑΝΘΗΣ
24	ΜΑΡΙΔΑΚΗ	KYPIAKH	ΙΩΑΝΝΗΣ	ПЕ04.04	ΓΕ.Ε.Λ. ΡΙΖΑΡΕΙΟΥ
25	ΚΩΤΑΚΗΣ	ΧΡΗΣΤΟΣ	ΚΥΡΙΑΚΟΣ	ПЕ04.04	ΓΕ.Ε.Λ. ΠΑΤΡΩΝ
26	МНТРАКН	MAPIA	МІХАНЛ	ПЕ06	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΧΑΝΙΩΝ
27	ΓΚΡΟΖΟΣ	ΦΙΛΙΠΠΟΣ	ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ	ПЕ06	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΑΘΩΝΙΑΔΑΣ
28	ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ	ΙΩΑΝΝΗΣ	ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ	ПЕ11	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΑΘΩΝΙΑΔΑΣ
29	ΠΙΤΣΙΑΚΟΥ	ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ	ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ	ПЕ11	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
30	ΓΟΥΣΗ	ΒΑΣΙΛΙΚΗ	ΓΕΩΡΓΙΟΣ	ПЕ79.01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΛΑΜΙΑΣ
31	ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ	ΙΩΑΝΝΗΣ	ΦΩΤΙΟΣ	ПЕ79.01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΞΑΝΘΗΣ
32	ΣΤΑΥΡΟΥ	ZAN	АЛМПЕР	ПЕ79.01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ
33	ΓΟΡΓΟΛΙΤΣΑ	ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ	ΗΛΙΑΣ	ПЕ79.01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΠΑΤΜΟΥ
34	ΣΤΑΥΡΟΥ	ZAN	АЛМПЕР	ПЕ79.01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ
35	ΒΛΑΧΟΣ	ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ	ΛΑΜΠΡΟΣ	ПЕ79.01	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΛΑΜΙΑΣ
36	ΛΙΤΣΕΣΕΛΙΔΗΣ	ΘΕΟΔΩΡΟΣ	ΓΕΩΡΓΙΟΣ	ПЕ80	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
37	ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ	ΓΕΩΡΓΙΟΣ	ΙΩΑΝΝΗΣ	ПЕ86	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΞΑΝΘΗΣ
38	ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ	ΙΩΑΝΝΗΣ	ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ	TE16	ΓΕ.Ε.ΛΓ. ΑΘΩΝΙΑΔΑΣ
39	ΑΛΠΟΧΩΡΙΤΗΣ	ΧΡΗΣΤΟΣ	ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ	TE16	ΓΕ.Ε.Λ. ΒΕΛΛΑΣ

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΑΔΑ: 6ΙΔ646ΜΤΛΗ-ΚΙΕ

Κοινοποίηση:

- 1. Διευθυντή Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας
- 2. Διευθύντρια Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελλάς
- 3. Διευθυντή Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Λαμίας
- 4. Διευθύντρια Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Νεάπολης
- 5. Διευθυντή Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Ξάνθης
- 6. Διευθυντή Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Πάτμου
- 7. Διευθυντή Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών
- 8. Διευθυντή Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Ριζαρείου
- 9. Διευθυντή Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Φλώρινας
- 10. Διευθυντή Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Χανίων
- 11. Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης Χαλκιδικής
- 12. Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης Ιωαννίνων
- 13. Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης Φθιώτιδος
- 14. Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης Δυτ. Θεσσαλονίκης
- 15. Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης Ξάνθης
- 16. Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης Δωδεκανήσου
- 17. Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης Αχαΐας
- 18. Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης Φλώρινας
- 19. Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης Χανίων
- 20. Πολυμελές Συμβούλιο της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής
- 21. Αναγραφόμενους στην Απόφαση εκπαιδευτικούς (Δια των Δ/ντών)

Εσωτερική Διανομή:

- 1. Γραφείο κ. Υπουργού
- 2. Γραφείο κ. Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων
- 3. Δ/νση Θρησκευτικής Εκπαίδευσης και Διαθρησκευτικών Σχέσεων, Τμήμα Α΄
- 4. Δ/νση Διορισμών, Προσλήψεων Εκπαιδ. Προσωπ. Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Τμήμα Β'
- 5. Διεύθυνση Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων, Τμήμα Α΄
- 6. Διεύθυνση Τακτικού Προϋπολογισμού και Μ.Π.Δ.Σ..