Ψηφιακά υπογεγραμμένο από TRIANTAFYLLOS MEIMARIS Ημερομηνία: 2017.07.20 18:01:34 EEST Διεκιτεραίωση: Μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α΄ΘΜΙΑΣ & Β΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ΄ Μαρούσι, 20/07/2017 Αρ.Πρωτ. 124525/Ε2 Βαθμός Προτερ.

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι:

Ταχ. Δ/νση: Ανδρέα Παπανδρέου 37
Τ.Κ. - Πόλη: 151 80 ΜΑΡΟΥΣΙ
Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr
Πληροφορίες:
Ε. Μπιγέρη 210 3442280
e-mail : dprb2@minedu.gov.gr
fax: 210 3442282

ΑΠΟΦΑΣΗ

KOIN. : 1. Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης2. Διευθύνσεις Β/θμιας Εκπ/σηςΈδρες τους.

ΘΕΜΑ: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Καλλιτεχνικά Σχολεία για το διδακτικό έτος 2017-18.

Έχοντας υπόψη:

- Τις διατάξεις του άρθρου 16Β΄ του Ν. 1566/85 (ΦΕΚ 167τΑ΄), όπως τροποποιήθηκε από τις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 1824/88 (ΦΕΚ 296τΑ΄)
- Τις διατάξεις του άρθρου 16 περ. Ι΄ του Ν. 1824/88 (ΦΕΚ 296τΑ΄), όπως τροποποιήθηκε από τις διατάξεις του άρθρου 9 παρ.9 του Ν. 3391/2005 (ΦΕΚ 240τΑ΄)
- 3. Τις διατάξεις του Π.Δ. 50/96 (ΦΕΚ 45τΑ΄), όπως τροποποιήθηκε από το Π.Δ. 100/97 (ΦΕΚ 94τΑ΄)
- 4. Τις διατάξεις του άρθρου 31 N. 3848/2010 (ΦΕΚ 71τΑ΄)
- 5. Το Π.Δ. 125/2016 «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (ΦΕΚ 210τΑ΄/05.11.16)
- 6. Την υπ΄ αριθμ.307/30.06.2017 Πράξη της Επιτροπής Καλλιτεχνικών Σχολείων
- 7. Την υπ΄ αριθ. 15/17.07.2017 Πράξη του Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.
- 8. Τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων

Αποφασίζουμε

Αποσπούμε σε Καλλιτεχνικά Σχολεία για το διδακτικό έτος 2017-18 τους παρακάτω εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από αίτησή τους και χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο, ως ακολούθως:

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ				
AM	ΕΠΩΝΥΜΟ	ONOMA	κλάδος	ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ
201667	ЛҮРАКН	ΧΡΥΣΗ	ПЕ02	Β΄ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
210116	ΜΠΑΤΡΗΣ	ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ	ПЕ04.01	Α΄ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
207827	ΜΠΟΛΙΕΡΑΚΗ	ΚΛΕΑΝΘΗ	ПЕ08	ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ				
AM	ΕΠΩΝΥΜΟ	ONOMA	κλάδος	ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ
222800	ΑΛΕΞΑΚΗΣ	ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ	ПЕ03	ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)
216819	ΠΑΟΥΛΕΒΙΤΣ	YBONA	ПЕ08	Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ				
AM	ΕΠΩΝΥΜΟ	ONOMA	κλάδος	ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ
223812	τΣΙΠΙΛΗ	ΠΑΡΘΕΝΑ	ПЕ04.04	Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τις περιοχές αρμοδιότητας των οποίων αποσπώνται οι παραπάνω εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Γ΄ της Δ/νσης Διοίκησης Προσωπικού Β/θμιας Εκπ/σης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Τριαντάφυλλος Μεϊμάρης Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

<u>Εσωτ. διανομή:</u>

- 1. Γραφείο Υπουργού
- 2. Γραφείο Γεν. Γραμματέα
- 3. Γεν. Δ/νση Προσωπικού Π.Ε. & Δ.Ε.
- 4. Δ/νση Διοίκησης Πρ/κού Δ.Ε. Τμήμα Γ΄
- 5. Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Τμήμα Ψηφιακού Σχεδιασμού

Ανάπτυξης Εφαρμογών Π.Ε. & Δ.Ε.

- 6. Επιτροπή Καλλιτεχνικών Σχολείων
- 7. ΚΥΣΔΕ