16-12-19 Συμμετοχή της Υφυπουργού Σοφίας Ζαχαράκη και του Γ. Γ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης & Διά Βίου Μάθησης κ. Γεωργίου Βούτσινου στον 3ο γύρο διυπουργικών διαβουλεύσεων του Ελληνογερμανικού σχεδίου δράσεως

rsz img 2643

16-12-19 Συμμετοχή της Υφυπουργού κας Σοφίας Ζαχαράκη και του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης κ. Γεωργίου Βούτσινου στον 3ο γύρο διυπουργικών διαβουλεύσεων του Ελληνογερμανικού σχεδίου δράσεως

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζαχαράκη και ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης κ. Βούτσινος συμμετείχαν στον 3ο γύρο διυπουργικών διαβουλεύσεων του Ελληνογερμανικού σχεδίου δράσεως (ACTION PLAN) που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στις 12 Δεκεμβρίου 2019. Η Υφυπουργός και ο Γενικός Γραμματέας είχαν διαδοχικές συναντήσεις με μέλη της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης. H κα Ζαχαράκη στη συζήτησή της με τον Ομοσπονδιακό Υφυπουργό Παιδείας και Τεχνολογίας κ.T. Rachel, αναφέρθηκε στον στρατηγικό σχεδιασμό για την εκπαίδευση, στα ζητήματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης, της νεολαίας καθώς και στην ενίσχυση της κινητικότητας μαθητών και φοιτητών μεταξύ των δύο χωρών, ενώ ο κος Βούτσινος συνομίλησε με το κ. Τ. Rachel για το δυικό σύστημα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και του παρουσίασε το σχεδιασμό της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση. Στη συνάντηση της Υφυπουργού με τον Γεν. Δ/ντη Πολιτιστικών του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εξωτερικών κο Gorgen συζητήθηκαν τα θέματα της μορφωτικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας. Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας συζήτησε με την Ομοσπονδιακή Υφυπουργό του Υπουργείου Οικογένειας, Τρίτης Ηλικίας, Γυναικών και Νεολαίας κα Seifert για την πορεία ίδρυσης του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2021, δηλαδή έως και τις 12-7-2021 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας:
(i) απαγορεύεται στις 9 και 10/7/2021 για όλη τη διάρκεια της ημέρας
(ii) για τις υπόλοιπες ημέρες επιτρέπεται, αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ραντεβού, από 12:00 έως 18:00. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top