06-08-18 Ανακοίνωση των ονομάτων των καλλιτεχνών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο διεθνές φεστιβάλ “UKYA CITY TAKEOVER”

FrancisBacon Project 1 400 500

06-08-18 Ανακοίνωση των ονομάτων των καλλιτεχνών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο διεθνές φεστιβάλ “UKYA CITY TAKEOVER”

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα ονόματα των νέων καλλιτεχνών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο διεθνές φεστιβάλ “UKYA CITY TAKEOVER”, που θα πραγματοποιηθεί από 7-13 Φεβρουαρίου 2019 στο Νόττινχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το φεστιβάλ “UKYA CITY TAKEOVER” που σχεδιάστηκε και υποστηρίζεται από τους «UK Young Artists» - κοινοπραξία 4 Πανεπιστημίων της περιοχής East Midlands του Ηνωμένου Βασιλείου σε συνεργασία με το διεθνή οργανισμό BJCEM - Biennale des jeunes créateurs de l’Europe et de la Méditerranée, θα παρουσιαστούν καινοτόμα και σύγχρονα έργα τέχνης πέρα από σύνορα, χώρες και εθνότητες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 καλλιτέχνες από τρεις ηπείρους, για 7 ημέρες, σε ολόκληρη την πόλη του Νόττινχαμ.

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς /Διεύθυνση Νέας Γενιάς/Τμήμα Πολιτισμού και Κοινωνικής Συμμετοχής θα στηρίξει τη συμμετοχή στο διεθνές φεστιβάλ «UKYA  CITY TAKEOVER» των παρακάτω πέντε (5) καλλιτεχνών:

 

α)    Performance:    

ομάδα “FrancisBacon Project”:  

  1. Δημήτρης Ήλκος
  2. Μαρία Λάππα
  3. Κωνσταντίνος Παυλίδης
  4. Μαρία Σάρωφ

β)    Film:  

  1. Θοδωρής Τράμπας 

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ 

ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 Θ. ΤΡΑΜΠΑΣ 1 550 400

Θ. ΤΡΑΜΠΑΣ 2 550 400

 

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top