02-05-18 Ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης σε ΙΕΚ και ΣΔΕ

ΙΕΚ ΑΜΑΛΑΔΑΣ400 533

02-05-18 Ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης σε ΙΕΚ και ΣΔΕ

Το Δημόσιο ΙΕΚ της Αμαλιάδας και το παράρτημα που λειτουργεί στα Λεχαινά επισκέφθηκε τη Δευτέρα 30/4 ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης. Ο κ. Μπαξεβανάκης συναντήθηκε και συζήτησε με τον Διευθυντή Δημήτρη Βουδούρη, με εκπαιδευτές και με τους καταρτιζόμενους. Στα Λεχαινά ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Λεχαινών Παναγιώτης Βατσής. Στη διάρκεια της επίσκεψης διαπιστώθηκε η εξαιρετική λειτουργία των τμημάτων που λειτουργούν και στις δύο πόλεις, καθώς και άψογη συνεργασία των δομών κατάρτισης με τους αντίστοιχους Δήμους Ήλιδας και Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ενώ στα Λεχαινά επιβεβαιώθηκε η αρμονική συνύπαρξη του ΙΕΚ με το συστεγαζόμενο ΕΠΑΛ. Η επίσκεψη επιβεβαίωσε ότι η απόφαση του Υφυπουργού για τη λειτουργία των δύο ειδικοτήτων από φέτος στα Λεχαινά δικαιώθηκε από τις εξελίξεις και τη μεγάλη συμμετοχή των καταρτιζόμενων.

Στην Αμαλιάδα ο Υφυπουργός Παιδείας επισκέφτηκε και το τμήμα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου που ιδρύθηκε και λειτουργεί φέτος για πρώτη χρονιά στην Αμαλιάδα. Συναντήθηκε με τον Διευθυντή Δημήτρη Αγγελόπουλο, καθώς και με τους εκπαιδευόμενους και διαπίστωσε την καλή λειτουργία της νέας δομής. Ο κ. Μπαξεβανάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στην προσπάθεια για τη στήριξη και την αναβάθμιση των δημόσιων δομών της μη τυπικής εκπαίδευσης. Κοινή ήταν η διαπίστωση όλων ότι η δημιουργία του ΣΔΕ στην Αμαλιάδα ήταν απόλυτα αναγκαία και εξαιρετικά χρήσιμη για τους συμπολίτες μας που δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση. Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε και στην απόφαση που υπέγραψε ο ίδιος για τη λειτουργία από το νέο σχολικό έτος και νέων τμημάτων του ΣΔΕ σε Ζαχάρω και Βάρδα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top