12-03-18 Εισήγηση ΓΓΝΓΔΒΜ Παυσανία Παπαγεωργίου στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Προσκόπων

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ 18 ΠΠΣ 2 550 400

12-03-18 Εισήγηση ΓΓΝΓΔΒΜ Παυσανία Παπαγεωργίου στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Προσκόπων

«Αυτό που ορίζουμε ως πολιτική για τη νεολαία να αξιολογείται και να αξιολογείται συνεχώς», υπογράμμισε προς τους συμμετέχοντες -αντιπροσώπους απ’ όλη την Ελλάδα στο 18ο πανελλήνιο συνέδριο της κορυφαίας και μεγαλύτερης εθελοντικής οργάνωσης νέων, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Το πανελλήνιο προσκοπικό συνέδριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαρτίου σε αίθουσες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου ήταν «...το αύριο χτίζεται σήμερα» και σε αυτό περισσότεροι από 350 αντιπρόσωποι νέων από όλη την Ελλάδα καλέστηκαν να  επικυρώσουν το στρατηγικό σχέδιο των Ελλήνων Προσκόπων για τη δεκαετία 2018 – 2027.

 Ο ΓΓ Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς Παυσανίας Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε στη στοχοθεσία της Γενικής Γραμματείας που είναι η ολοκλήρωση και εφαρμογή της εθνικής στρατηγικής για τη νεολαία την ίδια χρονική περίοδο, με στόχο την ενδυνάμωση των νέων της χώρας και την παροχή ίσων ευκαιριών στην ανάδειξη των ικανοτήτων τους με κατεύθυνση το ξεπέρασμα της κρίσης. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Παπαγεωργίου στην πρόταση της Γενικής Γραμματείας για θεσμοθέτηση της ποσόστωσης συμμετοχής νέων (κατά τα πρότυπα της συμμετοχής των γυναικών) στα όργανα της τοπικής  αυτοδιοίκησης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top