23-06-16 Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων»

23-06-16 Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων»

Το πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων» είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα, το οποίο συντονίζεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό EYCA ( EuropeanYouthCardAssociation ) και έχει την υποστήριξη τόσο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στην Ελλάδα Εθνική Αρχή του προγράμματος είναι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και φορέας υλοποίησης το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13- 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 38 ακόμα χώρες της Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://europeanyouthcard.gr/el/

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top