Βράβευση αριστούχων μαθητών (23-06-10)

ΘΕΜΑ: «Βράβευση αριστούχων μαθητών»

Ο Τραπεζικός Όμιλος της EFG Eurobank – Ergasias , στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης στον τομέα της Παιδείας, καθιέρωσε από το 2003 σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα χορηγιών με τίτλο «Η μεγάλη στιγμή για την Παιδεία».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό, το 2010 θα βραβευτεί με χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ ο μαθητής κάθε Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου της χώρας, ο οποίος φοίτησε κατά το τρέχον σχολικό έτος στην τελευταία τάξη, αποφοίτησε με άριστα στο απολυτήριο και συγκέντρωσε το μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης.

Διευκρινίζεται πως μόνο οι μαθητές της Ομάδας Β’ των Επαγγελματικών Λυκείων έχουν Γενικό Βαθμό Πρόσβασης.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Δημόσιων και Ιδιωτικών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, καθώς και των Ξένων Λυκείων τα οποία λειτουργούν με ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, να αποστείλουν αμέσως μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, στο αρμόδιο Γραφείο ή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το συνημμένο ΠΙΝΑΚΑ 1, συμπληρωμένο με όλα τα στοιχεία σε πεζοκεφαλαία, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο σωστός τονισμός των ονομάτων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ισοβαθμίας στο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης, που προκύπτει από τη βεβαίωση πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα αποστέλλονται τα στοιχεία όλων των ισοβαθμησάντων μαθητών, οι οποίοι και θα βραβεύονται.

Οι Προϊστάμενοι των Γραφείων Δευτεροβάθμιας ή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης θα αποστείλουν στην αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τον ΠΙΝΑΚΑ 2, συμπληρωμένο με όλα τα στοιχεία.

Στη συνέχεια, οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα αποστείλουν στον αρμόδιο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης τον ΠΙΝΑΚΑ 3 αναφέροντας επίσης τις τυχόν ιδρύσεις ή καταργήσεις σχολείων.

Τέλος, οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης θα αποστείλουν το συγκεντρωτικό ΠΙΝΑΚΑ 4 ταχυδρομικά στη Διεύθυνση Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπ. Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. και ηλεκτρονικά στo e-mail: corporate_communication@eurobank.gr το αργότερο μέχρι 31 Ιουλίου 2010.

Εφιστάται η προσοχή στην ορθή συμπλήρωση των στοιχείων στους πίνακες αφού προηγηθεί έλεγχος των στοιχείων αυτών.

Να ενημερωθούν άμεσα όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της αρμοδιότητάς σας.

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΒΑΣΙΛΗΣ  ΚΟΥΛΑΪΔΗΣ

 

Για να ανακτήσετε το πλήρες έγγραφο πατήστε εδώ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι από τις 6/6/2019 έως και τις 2/7/2019, ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου θα πραγματοποιείται από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 14:00 μμ.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top