Βασικές Γνώσεις Πολιτικής Προστασίας ΑΘΗΝΑ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 (08-06-10)

ΘΕΜΑ: Διεξαγωγή Επιμορφωτικού Προγράμματος.

ΣΧΕΤ: Το αρ. 8694/ Φ.234.03 /4-06-2010 έγγραφο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. –  ΙΝ.ΕΠ.

Σας κοινοποιούμε το ανωτέρω σχετικό έγγραφο του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) – Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.), το οποίο στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων από το ΕΣΠΑ και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση» επιμορφωτικών δράσεων, διοργανώνει στην Αθήνα, από 5  έως 9 Ιουλίου 2010 επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Βασικές Γνώσεις Πολιτικής Προστασίας».

Το επιμορφωτικό αυτό πρόγραμμα, που αφορά την Περιφέρεια Αττικής, απευθύνεται σε υπαλλήλους Δημοσίων Υπηρεσιών, των Ο.Τ.Α .και Υπηρεσιών του ευρύτερου δημόσιου τομέα που εμπλέκονται σε επιμέρους δράσεις πολιτικής προστασίας.

Το επισυναπτόμενο έγγραφο του ΙΝ.ΕΠ., περιλαμβάνει συνοπτική περιγραφή των  προγραμμάτων  ως προς τις προϋποθέσεις παρακολούθησης τους, τις θεματικές τους ενότητες, καθώς και αναλυτικούς πίνακες προγραμματισμού ως προς τους κωδικούς, τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους  και τους εκάστοτε υπεύθυνους οργάνωσης των προγραμμάτων.

Προκειμένου οι συμμετέχοντες να λάβουν Βεβαίωση Πιστοποίησης θα πρέπει να έχουν παρακολουθήσει ανελλιπώς το πρόγραμμα και να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την προβλεπόμενη διαδικασία αξιολόγησης γνώσεων και δεξιοτήτων.

Σας επισημαίνουμε ότι οι αιτήσεις συμμετοχής, οι οποίες πρέπει να συνοδεύονται από διαβιβαστικό της υπηρεσίας των ενδιαφερομένων με την έγκριση για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να αποστέλλονται το αργότερο δεκαπέντε (15) ημέρες πριν την έναρξη του προγράμματος στο ΙΝ.ΕΠ. στο FAX: 213 1306304 υπόψη της Κας Σοφίας Δημουλά (τηλ.210 3496252). Για πληροφορίες σχετικά με οργανωτικά θέματα μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο κ. Κ. Γκιντώνη (τηλ: 213-1306305).

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι του Υπ. Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. καλούνται να μας κοινοποιούν (Δ/νση Εκπαίδευσης, FAX: 210 3442715) τη σχετική αίτησή τους, με σαφή προσδιορισμό της θέσης-υπηρεσίας στην οποία υπηρετούν.

Η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης

 Λαμπρινή Ψυχογιού

 

Για να ανακτήσετε την εγκύκλιο και τα συνημμένα έγγραφα πατήστε εδώ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι από τις 6/6/2019 έως και τις 2/7/2019, ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου θα πραγματοποιείται από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 14:00 μμ.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top