Διαγωνισμός Καλλιτεχνικής Δημιουργίας, ESA Kids Space Gallery (01-06-10)

Θέμα: «ESA Kids, Space Gallery – Διαγωνισμός Καλλιτεχνικής Δημιουργίας»

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος – European Space Agency (ESA) συνεχίζει και τον Ιούνιο τη διεξαγωγή καλλιτεχνικού διαγωνισμού με θέμα σχετικά με τον τομέα του Διαστήματος. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές ηλικίας έως και 14 ετών. Οι καλύτερες συμμετοχές κάθε μήνα επιλέγονται προς εμφάνιση στον ιστότοπο του Οργανισμού (www.esa.int) και συγκεκριμένα στο τμήμα ESA Kids, Space Gallery, ενώ ο τελικός νικητής λαμβάνει ειδικό βραβείο από τον Οργανισμό.

Το θέμα του τρέχοντος διαγωνισμού είναι «Ταξίδι στον Άρη», με την 30η Ιουνίου 2010 ως καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των έργων, η οποία γίνεται μέσω e-mail: apollokids@esa.int, ή ταχυδρομικώς: ESA Kids, ESRIN, Via Galileo Galilei, C.P. 64 I-00044, Frascati, Italy, από τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι παρακαλούνται στη συνέχεια να κοινοποιήσουν τα στοιχεία τους μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση: des-mel@minedu.gov.gr.

Σημειώνεται ότι στον προηγούμενο διαγωνισμό, μία από τις ελληνικές συμμετοχές κέρδισε την πρώτη θέση. Σας ευχόμαστε και σε αυτό το διαγωνισμό καλή επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο:

http://www.esa.int/esaKIDSen («Space Gallery Competition»).

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Για να ανακτήσετε το πλήρες έγγραφο πατήστε εδώ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι από τις 6/6/2019 έως και τις 2/7/2019, ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου θα πραγματοποιείται από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 14:00 μμ.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top