Οδηγίες για την εισαγωγή στην Ανώτατη Εκπαίδευση Ελλήνων του Εξωτερικού και παιδιών ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό έτους 2010.

Με αφορμή την ψήφιση του Ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71 - Α') έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές στις οδηγίες για την εισαγωγή στην Ανώτατη Εκπαίδευση Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων Υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό έτους 2010. Οι αλλαγές αφορούν μόνο το κεφάλαιο Ε' "Διαδικασία Επιλογής".

Για να ανακτήσετε το πλήρες έγγραφο πατήστε εδώ.


- Οι οδηγίες για την εισαγωγή Ελλήνων εξωτερικού και παιδιών Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό, που επιθυμούν να εισαχθούν στις σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, στη Διεύθυνση www.astynomia.gr

- Οι οδηγίες για την εισαγωγή Ελλήνων εξωτερικού και παιδιών Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό, που επιθυμούν να εισαχθούν στις Στρατιωτικές σχολές, εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του Γ.Ε.ΕΘ.Α., στη Διεύθυνση www.geetha.mil.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι από τις 6/6/2019 έως και τις 2/7/2019, ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου θα πραγματοποιείται από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 14:00 μμ.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top