Εθνικό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης

Η πολιτική για τη Δια Βίου Μάθηση έρχεται να απαντήσει στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και να δώσει διεξόδους από την κρίση. Δεν αποτελεί απλά μια προσπάθεια να υιοθετηθούν οι ευρωπαϊκές εξελίξεις στο χώρο αυτό. Το ζητούμενο δεν είναι μόνο να ανταποκριθεί η Ελλάδα στις απαιτήσεις και στους στατιστικούς δείκτες επιστημονικών και ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Στις 15 Φεβρουαρίου 2011 στην πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Δια Βίου Μάθησης και Σύνδεσης με την Απασχόληση, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, παρουσιάστηκε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, το Εθνικό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης. Ένα εργαλείο για την επίτευξη το μεγάλου εθνικού στόχου της Ελλάδας να βγει από την παρούσα κρίση πιο δυνατή, να απελευθερωθούν οι δημιουργικές δυνάμεις της και να μπει σε μια αναπτυξιακή τροχιά.

 

 

  • Για την ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου πατήστε εδώ.
  • Για την ομιλία της Υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου πατήστε εδώ.
  • Για την ομιλία της Αναπληρώτριας Υπουργού, Φώφης Γεννηματά πατήστε εδώ.
  • Για την ομιλία της Υφυπουργού, Εύης Χριστοφιλοπούλου πατήστε εδώ.
  • Για την ομιλία του Υφυπουργού, Ιωάννη Πανάρετου πατήστε εδώ.
  • Για το Εθνικό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2021, δηλαδή έως και τις 12-7-2021 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας:
(i) απαγορεύεται στις 9 και 10/7/2021 για όλη τη διάρκεια της ημέρας
(ii) για τις υπόλοιπες ημέρες επιτρέπεται, αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ραντεβού, από 12:00 έως 18:00. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top