Τα άτομα με ειδικές ανάγκες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες δικαιούνται διευκολύνσεις κατά τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, εφόσον εξεταστούν στα Ειδικά Εξεταστικά Κέντρα που ορίζονται κάθε φορά. Για την παροχή των διευκολύνσεων απαιτείται η υποβολή σχετικής γνωμάτευσης από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ΚΕΔΔΥ μαζί με την υποβολή της αίτησης για τη συμμετοχή στις εξετάσεις. Οι  διευκολύνσεις αναφέρονται αναλυτικά στην υπ.αριθμ.14420/ΚΒ/2008(ΦΕΚ 218Β) Υπουργική Απόφαση.

Παρακαλούμε το ανωτέρω κείμενο να ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, στα έγγραφα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας(ΚΠΓ).

Για το έγγραφο πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2021, δηλαδή από τις 14-6-2021 έως και τις 28-6-2021 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), προβλέπεται η απαγόρευση της εισόδου του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας. Για επείγουσες υποθέσεις θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού μετά τις 11:00π.μ. και όχι αργότερα από τις 18:00 μ.μ.. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top