05-11-18 Η Εκπαιδευτική Τηλεόραση στη Βουλή Τηλεόραση: Από τα Δωδεκάνησα

dodekanisa

05-11-18 Η Εκπαιδευτική Τηλεόραση στη Βουλή Τηλεόραση: Από τα Δωδεκάνησα

Η Εκπαιδευτική  Ραδιοτηλεόραση  μέσω του  Τηλεοπτικού Σταθμού της  Βουλής παρουσίασε το  Σάββατο  3/11/2018 από   17.00 - 18.00 μαθητικές δημιουργίες από  τα Δωδεκάνησα,  όπου για χιλιετίες αναπτύχθηκαν και καλλιεργήθηκαν η ελληνική γλώσσα και ο ελληνικός πολιτισμός.  Πρόκειται για λίαν ενδιαφέρουσες ταινίες μικρού μήκους με κύρια θέματα από τη ζωή των κατοίκων στα νησιά και εικόνες της καθημερινότητας με φόντο παραδοσιακούς οικισμούς και μνημεία.   Οι εν λόγω δημιουργίες  πραγματοποιήθηκαν και  διακρίθηκαν στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δράσεων που η Εκπαιδευτική  Ραδιοτηλεόραση  διοργανώνει σε διαρκή και μόνιμη βάση.

Εάν επιθυμείτε  να συμμετάσχετε σε  κάποια εκπαιδευτική δράση της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης,  δημιουργήστε μια ταινία σε μια από τις πολλές θεματικές που καλύπτουν οι φετινές δράσεις ή στείλτε την ταινία σας σε κάποιο διαγωνισμό της  Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης με ελεύθερη θεματική. Οι ταινίες που θα ξεχωρίσουν μπορούν να ενταχθούν σε επόμενη εκπομπή.

Ενημερωθείτε για τις νέες εκπαιδευτικές δράσεις: www.i-create.gr

Όσοι και όσες δεν προλάβατε την εκπομπή του Σαββάτου, μπορείτε  να την παρακολουθήσετε διαδικτυακά στις πιο κάτω διευθύνσεις. Αξίζει πραγματικά τον κόπο!

 

ΚΑΣΤΡΟ: Η ΦΥΣΗ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΚΤΙΖΕΙ, Μπελλένειο Γυμνάσιο Λέρου, Διάρκεια: 27΄

 

 

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ,  Δημοτικό Σχολείο Διαφανίου Καρπάθου,  Διάρκεια: 12΄ 04΄΄

 

 

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΠΑΛΙΑΣ,  Γυμνάσιο & Λυκειακές Τάξεις Αστυπάλαιας,  Διάρκεια: 4΄ 21΄΄

 

 

ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ,  Γυμνάσιο & Λυκειακές Τάξεις Νισύρου,  Διάρκεια: 11’ 12’

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top