05-09-14 Σχετικά με τη διδασκαλία Πρυτάνεων, Αναπληρωτών Πρυτάνεων και Κοσμητόρων στο ΕΑΠ

 

 

 

 

Σχετικά με τη διδασκαλία Πρυτάνεων, Αναπληρωτών Πρυτάνεων και Κοσμητόρων στο ΕΑΠ


Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, διευκρινίζει ότι οι Πρυτάνεις, Αναπληρωτές Πρυτάνεις και Κοσμήτορες δύνανται να διδάσκουν στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και προτίθεται να προβεί στην ανάλογη νομοθετική ρύθμιση.
Για την απόφαση πατήστε εδώ.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top