Πληροφορίες για την ιστοσελίδα

 

infoO δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα Joomla. Πλην ειδικής αναφοράς, όλο το περιεχόμενο αυτού του διαδικτυακού τόπου είναι αδειοδοτημένο με Creative Commons 3.0. H ιστοσελίδα www.minedu.gov.gr δημιουργήθηκε από το Τμήμα Ενημέρωσης του Πολίτη της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι 15-180. Το περιεχόμενό της είναι ενημερωτικό – ειδησεογραφικό και αφορά στην ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες δραστηριότητες του Υπουργείου.

Στην ανάπτυξη του διαδικτυακού τόπου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων εργάστηκαν οι: Χριστίνα Παππά, Τάνια Βαϊτση, Πάνος Παπαθανασίου, Αθηνά Ανδρικοπούλου, Βαγγέλης Αποστολούδης, Μυρτώ Φερεντίνου.

Αν κατά την περιήγηση σας εντοπίσετε σφάλματα ή δυσλειτουργίες, παρακαλούμε να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: webmaster@minedu.gov.gr

Σας υπενθυμίζουμε ότι, για ερωτήσεις, απορίες και οποιοδήποτε θέμα δε σχετίζεται με τον ιστότοπο, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top