30-06-17 Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επιλογής υποψηφίου για το σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV), με θέμα «Digital literacy for the teaching and learning of languages», στο Graz (Αυστρία), 10-11 Οκτωβρίου 2017

30-06-17 Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επιλογής υποψηφίου για το σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV), με θέμα «Digital literacy for the teaching and learning of languages», που θα πραγματοποιηθεί στο Graz (Αυστρία), 10-11 Οκτωβρίου 2017

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων επιλογής υποψηφίου για συμμετοχή σε σεμινάριο του ECML

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα επιλογής του υποψηφίου ο οποίος θα συμμετάσχει στο workshop του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV) του Συμβουλίου της Ευρώπης, με θέμα “Digital literacy for the teaching and learning of languages ”. Το σεμινάριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος του ECML 2016-2019 και θα πραγματοποιηθεί στο Graz της Αυστρίας, από τις 10 έως 11 Οκτωβρίου 2017.

Επιτροπή του ΥΠ.Π.Ε.Θ., η οποία συγκροτήθηκε για το σκοπό αυτό, σύμφωνα με την Α.Π.: ΦΣΕ 103/41049/Η1/10.3.2017 Απόφαση του Γεν. Γραμματέα και συγκλήθηκε στις 29/6/2017, στα Γραφεία της Δ/νσης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, επέλεξε, κατόπιν αίτησής της, την υποψήφια :

κ. ΜΑΛΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΕ06 Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ και Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ, ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗΣ ΕΚΠΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Την Επιτροπή αποτελούσαν οι :

  • Μακρή Βασιλική, Προϊσταμένη της Δ/νσης Ευρωπαϊκών & Διεθνών Θεμάτων,  
  • Φλεβάρης Σπύρος, συνεργάτης του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.,  
  • Φάσσαρη Μαρία, Προϊστάμενη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, της Δ/νσης Ευρωπαϊκών & Διεθνών Θεμάτων,
  • Μπομπέτση Αικατερίνη, διοικητική υπάλληλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, της Δ/νσης Ευρ. & Διεθνών Θεμάτων, χειρίστρια,
  • Ευθυμίου Αναστασία, εκπ/κός γαλλικής, αποσπασμένη στη Δ/νση Ευρ. και Διεθνών Θεμάτων.

Η Επιτροπή, αφού εξέτασε τις αιτήσεις των υποψηφίων, επέλεξε μία (01), σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική Πρόσκληση του ECML.

Η επιλεγείσα, μετά τη συμμετοχή της στο σεμινάριο υποχρεούται να αποστείλει στην υπηρεσία μας σχετική έκθεση και να τηρήσει τη δέσμευσή της για τη διάχυση της κτηθείσας επιμόρφωσης στο μέγιστο δυνατό βαθμό, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή της κ. Μαλίτσα στο σεμινάριο του ECML δεν επιβαρύνει το ελληνικό δημόσιο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα τελευταία ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)                                       

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top