21-04-10 Νέα Εγκύκλιος σχετικά με τις μετακινήσεις σχολείων

Νέα εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Βασίλη Κουλαϊδή, προς τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για τις μετακινήσεις σχολείων, με βάση τα νέα δεδομένα για σταδιακή αποκατάσταση στις αερομεταφορές.

Σε συνέχεια της χθεσινής εγκυκλίου, σας ενημερώνουμε ότι, στο βαθμό κατά τον οποίο οι αεροπορικές μεταφορές εξομαλύνονται, τα σχολεία δύνανται να πραγματοποιούν τις εκπαιδευτικές τους μετακινήσεις στο εξωτερικό με απόλυτη ευθύνη των γονέων-κηδεμόνων και των συνοδών καθηγητών.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι από τη Τετάρτη 5-9-2018 έως και την Πέμπτη 27-9-2018 διενεργούνται οι εξετάσεις των Ελλήνων του Εξωτερικού και οι Επαναληπτικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, συνεπώς τις ημέρες αυτές δεν θα λειτουργήσουν στο Υπουργείο Παιδείας οι ώρες κοινού.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)                                       

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top