08-06-18 Επίσκεψη του Γ.Γ του Υπουργείου, Γ. Αγγελόπουλου, στο Εξεταστικό Κέντρο που λειτουργεί στις Φυλακές Κορυδαλλού

 8 agert

08-06-18 Επίσκεψη του Γ.Γ του Υπουργείου, Γ. Αγγελόπουλου, στο Εξεταστικό Κέντρο που λειτουργεί στις Φυλακές Κορυδαλλού

Το Εξεταστικό Κέντρο που λειτουργεί στις Φυλακές Κορυδαλλού για τους κρατούμενους - υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, επισκέφθηκαν το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής,  Ευτύχης Φυτράκης.

«Βρισκόμαστε σε ένα ιδιαίτερο Εξεταστικό Κέντρο. Ήρθαμε να δούμε ότι όλα είναι έτοιμα, όλα είναι στην εντέλεια προετοιμασμένα. Καλή επιτυχία σε όλους όσοι δίνουν σήμερα εξετάσεις. Και στους ενήλικες που σήμερα θα δώσουν σε αυτό το σχολείο και στα παιδιά που δίνουν στην υπόλοιπη Ελλάδα. Για εμάς, η δύναμη της γνώσης είναι αυτή που κλείνει μια φυλακή και προωθεί την καλύτερη και πιο αποτελεσματική κοινωνικοποίηση των πολιτών», δήλωσε ο κ. Αγγελόπουλος. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι από τις 7/6/2018 έως και τις 30/6/2018, ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου θα πραγματοποιείται από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 14:00 μμ.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα τελευταία ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)                                       

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top