20-10-17 Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη με Διευθυντές των Δ.ΙΕΚ Ηπείρου

ΔΙΕΚ Ηπειρου.jpg 550 400

20-10-17 Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη με Διευθυντές των Δ.ΙΕΚ Ηπείρου

Συνάντηση με τους Διευθυντές των Δημόσιων ΙΕΚ Ηπείρου (Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας, Άρτας, Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων) είχε ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης χθες Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Πρέβεζα. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου κ. Φωτεινού Αγγελική και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Καμπουράκης Κωνσταντίνος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Υφυπουργός συνεχάρη τους Διευθυντές των Δ.ΙΕΚ για το έργο τους ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στη συνολική προσπάθεια αναβάθμισης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ) που αποτελεί προτεραιότητα για το Υπουργείο Παιδείας. Αναφορικά με τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης επισήμανε ότι φέτος εγκρίθηκε η λειτουργία όλων των τμημάτων στις ειδικότητες που προέκυψαν με βάση τη ζήτηση των σπουδαστών και τα αιτήματα των Διευθυντών των Δ.ΙΕΚ., γεγονός που αποτυπώνεται στη σημαντική αύξηση του συνολικού αριθμού των σπουδαστών σε σχέση με πέρυσι.

Επιπλέον, ο Υφυπουργός επισήμανε ότι μετά από πολλά χρόνια διεξάγονται επιτέλους οι εξετάσεις πιστοποίησης για τις πιο δημοφιλείς ειδικότητες με την εθελοντική συνεισφορά Διευθυντών και Εκπαιδευτών των Δ.ΙΕΚ που συνέβαλαν  στην επικαιροποίηση των οδηγών σπουδών και τη σύνθεση τράπεζας ερωτήσεων.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι από τις 7/6/2018 έως και τις 30/6/2018, ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου θα πραγματοποιείται από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 14:00 μμ.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα τελευταία ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)                                       

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top