25-06-18 Κοινή συνέντευξη Τύπου του ΥΠΠΕΘ Κ.Γαβρόγλου και του Υφυπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού Γ.Βασιλειάδη για τη φυσική αγωγή και τις αθλητικές υποδομές

yp 16b 400

25-06-18 Κοινή συνέντευξη Τύπου του ΥΠΠΕΘ Κ.Γαβρόγλου και του Υφυπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού Γ.Βασιλειάδη για τη φυσική αγωγή και τις αθλητικές υποδομές

Κοινή συνέντευξη Τύπου με θέμα την ανάπτυξη της συνεργασίας σε θέματα φυσικής αγωγής και αξιοποίησης αθλητικών υποδομών θα παραχωρήσουν αύριο Τρίτη (26-6-18) και ώρα 12:00 ο Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης παρουσία των γενικών γραμματέων του Υπουργείου Παιδείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Γιώργου Αγγελόπουλου και Ιούλιου Συναδινού, αντίστοιχα και του προϊσταμένου του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού Σταύρου Παναγιωτίδη.

Οι κοινές δράσεις που, μεταξύ άλλων, θα παρουσιασθούν είναι:

1.Το πιλοτικό πρόγραμμα «ΕΜΑΥΤΙΩΝ», που αφορά στη διαμόρφωση των αθλητικών εγκαταστάσεων των αύλειων χώρων σχολικών μονάδων σε 12 περιφέρειες της Ελλάδας, αποτελεί πρωτοβουλία του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού και θα υλοποιηθεί από κοινού από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

2. Απολογιστικά στοιχεία για το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε μαθητές της γ’ τάξης δημοτικών σχολείων που υλοποιείται σε όλη τη χώρα τα τρία τελευταία χρόνια.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι) στην αίθουσα Έλλη Παππά στο ισόγειο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι από τη Τετάρτη 5-9-2018 έως και την Πέμπτη 27-9-2018 διενεργούνται οι εξετάσεις των Ελλήνων του Εξωτερικού και οι Επαναληπτικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, συνεπώς τις ημέρες αυτές δεν θα λειτουργήσουν στο Υπουργείο Παιδείας οι ώρες κοινού.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)                                       

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top